Page 1 of 2

RHD pillar gauge pod

PostPosted: Sun Jun 07, 2009 5:34 pm
by kingcobb
Hey guys, i saw someone just post this but it was for an alltrac. SO for us gt-fourians, where can i get a pillar pod for my rc? thanks guys

PostPosted: Sun Jun 07, 2009 6:40 pm
by 91GT4RCboy
I'd also be interested in figuring out where we could get our hands on one of these.

PostPosted: Sun Jun 07, 2009 10:03 pm
by Sal
I would like to know aswell. This looks good IMO

Image

Image

PostPosted: Mon Jun 08, 2009 2:37 am
by 91GT4RCboy
Nice I think I like that more, where could I find a pod like that?

PostPosted: Mon Jun 08, 2009 6:08 am
by aus jd 2703
god i wish that was my gt four with out with out the gauges, thats on tidy car. and looks to be a cs/rc and have cruise control and system 10
nice

PostPosted: Wed Jun 10, 2009 8:49 am
by redGT4
I am def stealing the leg pad idea.

PostPosted: Wed Jun 10, 2009 12:34 pm
by 91GT4RCboy
You wanna make LESS room down there?!?!?!?!

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 11:01 am
by redGT4
I've got skinny legs. :D

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 1:21 pm
by YerRandO
http://www.greenline.jp/catalogue/bccatpartlist2.php?make=Toyota&carcode=ST185&intake=FI&category=interior

check out the J speed pillar meter panel, greenline doesn't give any info on it but maybe some of our members will have know more

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 2:54 pm
by Insanity-74
http://www.hypersr.com/index2.html

click on "Custom parts" on the left of the screen...then scroll down a bit until you come to "A Pillar Pods"

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 11:40 pm
by Broz
Hmmm that dash cluster does look good - I have a twin guage holder on my A pillar - Autometer brand which I have a A/F ratio & a Boost guage in (both Autometer).

The dash cluster would be nice for a few extras - temp etc.

Havent seen them before in NZ.

Have just managed to get a speedhut 260kph dash cluster which will install soon.

Cheers,
Mark

PostPosted: Fri Jun 12, 2009 1:00 am
by edmonton_oiler16
marc does your current dash cluster go to 260 kmph?

PostPosted: Fri Jun 12, 2009 1:21 am
by Broz
Hi

Yes a while ago I got my hands on a NZ new GT4 260kph speedo & had the JDM 180kph speedo removed & replaced with the 260kph.

Plus on a cruise in the back country a while ago found there was no speed cut on my car - afterwards found the prev owner had installed a Greddy speed cut defender :lol:

So its just a matter of putting in the speedhut kit & wireing it up :D

Cheers, Mark

PostPosted: Fri Jun 12, 2009 2:04 am
by edmonton_oiler16
so do you just need to find a 260kmph cluster and just switch it? like plug and play? or did you have to totally rewire it?

PostPosted: Fri Jun 12, 2009 2:13 am
by Broz
I took it into a place that does speedo's but as far as I'm aware they just removed the old one & put the other one in & then changed the mileage/km's :)