boost

Talk EMS and Computer related performance

boost

Postby sleeper » Thu Nov 11, 2004 9:02 pm

I have a st165 with a autronic smc....
and the problem is: when i`m boosting the autronic shows 215kpa (1.15kg) but the autometer boost gauge shows 19psi (1.4kg?)

whitch of them is correkt???
how can i test it??
Members don't see the above ad. Register now - it's free!
sleeper
Club Member
 
Posts: 889
Joined: Mon Aug 23, 2004 7:56 am
Location: Norway

Postby Gary » Fri Nov 12, 2004 3:09 am

Where is the boost/vac source for the Autometer gauge?
The Autometer is not such an accurate gauge IMO.
93 ST185
Image
Gary
GTFour God
 
Posts: 6430
Joined: Sun Aug 08, 2004 1:03 pm
Location: Carolina

Postby sleeper » Fri Nov 12, 2004 2:23 pm

i used the same source for both of them.... (intake manifoil)
sleeper
Club Member
 
Posts: 889
Joined: Mon Aug 23, 2004 7:56 am
Location: Norway

Postby Terboman » Sat Nov 13, 2004 3:45 pm

Gary wrote:.....
The Autometer is not such an accurate gauge IMO.



So, you think my JDM white faced Autometer Phantom gauges are no good eh Gary? AHA! Finally the truth comes out!! LMAO!! :D

Nah, I'd have to agree. Autometer is not bad by any means but I wouldn't buy another one. If I had to redo my gauges...I'd run all Omorimeter.

As far as the Autronic vs the Autometer boost reading.....my money is on the Autronic internal sensor assuming same source and no problems w/ your lines.
Lee
2 Alltracs down...none to go.
Yes....I own a G35 now. :D
Image
User avatar
Terboman
Club Member
 
Posts: 140
Joined: Thu Aug 26, 2004 4:09 am
Location: Over the river & thru the woods..


Return to EFI Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest