Where do these electrical connectors go on the st165

Talk EMS and Computer related performance

Where do these electrical connectors go on the st165

Postby themusicman5 » Mon Sep 12, 2011 9:56 pm

I'm just wondering what these two connectors go to. Someone took it apart and I put it back together.
#1 is done next to the battery
#2 is coming off the bunch that going to the alternator, A/C, etc.

I don't know if these is the right place for this topic, but please help. It is all stock that I know of and right now the lights don't work. Thanks for the help out there.
Members don't see the above ad. Register now - it's free!
Attachments
SAM_2353a.jpg
Connector #2
SAM_2350a.jpg
Connector #1
themusicman5
Club Member
 
Posts: 31
Joined: Mon Jul 18, 2011 10:43 pm
Location: Washington State

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby 88gt4DE » Tue Sep 13, 2011 1:43 am

fuse block get relocated ? looks like one of the plugs that went there ... 2nd is the factory oil pressure sender wire to the side of the head ...
Rob
1988 ST165 - 77K - Project ---> http://www.alltrac.net/phpBB2/viewtopic.php?f=44&t=31483&start=240
2000 Toyota Tundra SR5 - 162K - DD - Thanks 97JZA80
2007 Toyota Rav4 - 110K - My girls DD
1999 Honda Civic - 116K - Highway Runner
User avatar
88gt4DE
Established Member
 
Posts: 2665
Joined: Tue Nov 25, 2008 2:44 am
Location: New Castle , DE

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby themusicman5 » Tue Sep 13, 2011 3:31 am

I don't think that the fuses got moved around. The #1 one looks just like the one the connects to the fan in front. Where does the #2 connector go on the side of the head. Thanks for the help by the way.
themusicman5
Club Member
 
Posts: 31
Joined: Mon Jul 18, 2011 10:43 pm
Location: Washington State

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby 88gt4DE » Tue Sep 13, 2011 10:58 am

AHHHH , yeah prol suppose to go to the fan switch at bottom of radiator. Sometimes left unplugged to keep fans at full run like on mine since I have some sort of fan control issue ...
Rob
1988 ST165 - 77K - Project ---> http://www.alltrac.net/phpBB2/viewtopic.php?f=44&t=31483&start=240
2000 Toyota Tundra SR5 - 162K - DD - Thanks 97JZA80
2007 Toyota Rav4 - 110K - My girls DD
1999 Honda Civic - 116K - Highway Runner
User avatar
88gt4DE
Established Member
 
Posts: 2665
Joined: Tue Nov 25, 2008 2:44 am
Location: New Castle , DE

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby themusicman5 » Tue Sep 13, 2011 6:11 pm

It looks just like the fan switch, but I already have another one for where the fan is. And yes the fan does turn on and run all the time.
themusicman5
Club Member
 
Posts: 31
Joined: Mon Jul 18, 2011 10:43 pm
Location: Washington State

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby 88gt4DE » Tue Sep 13, 2011 9:11 pm

Hmmm ... got me curious now ... on that side of the car the only other plug I remember seeing that looked like that was the one over the alternator. but that has 3 wires ... hmmmm I need to go check my car and look around. Are both fans fully running key on ?
Rob
1988 ST165 - 77K - Project ---> http://www.alltrac.net/phpBB2/viewtopic.php?f=44&t=31483&start=240
2000 Toyota Tundra SR5 - 162K - DD - Thanks 97JZA80
2007 Toyota Rav4 - 110K - My girls DD
1999 Honda Civic - 116K - Highway Runner
User avatar
88gt4DE
Established Member
 
Posts: 2665
Joined: Tue Nov 25, 2008 2:44 am
Location: New Castle , DE

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby themusicman5 » Fri Sep 16, 2011 2:40 pm

both fans come one with the key, so I don't think that it is for that. Also the lights work fine, so I don't believe that it is that. Also that other connector I can't find out where it goes. On the side of the head? but where? Thanks for the help. She runs great, after sitting for 8 years, but still is a bit dirty...
themusicman5
Club Member
 
Posts: 31
Joined: Mon Jul 18, 2011 10:43 pm
Location: Washington State

Re: Where do these electrical connectors go on the st165

Postby themusicman5 » Fri Sep 16, 2011 9:20 pm

I found where connector #1 went to. Oil pressure. Thanks. But the other???
themusicman5
Club Member
 
Posts: 31
Joined: Mon Jul 18, 2011 10:43 pm
Location: Washington State


Return to EFI Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests