Page 1 of 1

Audio won't turn on - ST165

PostPosted: Mon Jun 29, 2020 9:36 pm
by alltracandahalf
I've been having a weird problem in my ST165, for awhile now everytime I tried to use my power mirrors it would turn off my audio (and the mirrors wouldn't work either), and audio would stay off until it felt like coming back on. Now it hasn't come back on in weeks, and I've done some testing and my constant power gets 13v but my remote/accessories wire only gets 6v. I'm thinking it's a bad ground because of the power mirror issue, but I havent been able to find any bad grounds. I've checked the main ground in the engine bay (for the battery) but I don't know where any of the grounding points for the audio/power mirror system is. If anyone can give me a lead on where to look, that would be greatly appreciated!

Re: Audio won't turn on - ST165

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 12:20 am
by alltracandahalf
Also my sunroof and both done lights aren't working with if that gives anyone any ideas

Re: Audio won't turn on - ST165

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 1:46 am
by simple
I figured out a trick on the ST165. There are circuit breakers in the driver's foot well. There is a small hole in the relay box. Push a pin in there and listen for a click. I remember 3 of them.

That is how I got some of my interior lights to work again.

Re: Audio won't turn on - ST165

PostPosted: Tue Jun 30, 2020 6:54 am
by gtfour93
This ground upgrade might also help with your issues if nothing else works.

https://www.youtube.com/watch?v=gnmXKjm3tZE